Të janë shtuar kërkesat për t’u fejuar? Flet Jori Delli: Me një djalë shqiptar…

Jori Delli ka folur për mikrofonin e “Shqipëria Live” nga afterparty i organizuar pas mbylljes së spektaklit të Big Brother.

Advertisements

Ajo foli në lidhje me eksperiencat me djemtë dhe për atë brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Advertisements

Çfarë fitove nga kjo eksperiencë?

Unë nuk isha fare e njohur këtu në Shqipëri, s’kisha fare lidhje me Shqipërinë se s’kam punuar në televizion shqiptar.

Jor, ti ke trazuar të gjithë rrjetet sociale në lidhje me djemtë që ke njohur, siç ishte Cristiano Ronaldo për shembull. Çfarë komenti ke?

Po unë i thashë të gjitha atje.

Kërkesat për t’u martuar, fejuar pas Big Brother të janë shtuar?

Jo, nuk është fare e vërtetë. Nuk më ka shkruar asnjë njeri.

Jori është single apo në një lidhje?

Jo jam single, dhe pse jo edhe më një djalë shqiptar.