“S’ja ndjen shumë k*** atij o lale…”, dalin përgjimet e dy OPGJ-ve që u korruptuan me një viç dhe 1 milionë lekë

Gjykata e Posaçme ka lënë në fuqi kërkesën e Prokurorisë për caktimin masave të sigurisë për Safer Shukën OPGJ, detyrim paraqitje, Çelnik Toskën OPGJ, arrest shtëpie, Lulzim Hasa sekser arrest me burg, Lirian dhe Zenel Tragjini detyrim paraqitjeje.

Advertisements

Hetimi i SPAK zbuloi se dy oficerët kanë përfituar 100 mijë lekë të vjetra dhe një bagëti me qëllim lirimin e një kamioni të bllokuar që ishte i ngarkuar me dru.

Advertisements

100 mijë lekë dhe 1 qingj për kamionin me dru, GJKKO çon në shtëpi dy OPGJ-të, liron pronarët, sekseri mbetet në burg

PJESË NGA DOSJA HETIMORE

Më datë 06.11.2022, ora 10:16:59, ka telefonuar numri +35568….. ku ka komunikuar me shtetasin Zenel Taragjini.

Me interes për hetimin është biseda që fillon nga ora 10:21:48 me përmbajtjen si më poshtë:

Folësi A +35568……… Folësi B +35569……

A: E?;

B:He;

A: Tha gjë Endri për mua?;

B: Jo..;

A: Pyete gjë njeri a e nxorre makinën?;

B: Ehë e ja..(nuk kuptohet)..e me kshu thashë.. T’rri të paguaj tani 5 milion lekë..;

A: Dhe gjashtë dhe shtatë se sja ndjen k.. shumë atij o lale, po punon për kët ditë..;

B: Një milion lekë.. një milion leka dhashë..;

A: Ehe;

B: Pesëqind prokurorit, pesëqind kshu.. naj mish kur ta bëj.. therrësh.. po prokurorin ku e tako ku e tako dot ai.