Të ftuar në “Top Talk”, Ervin Bushati dhe Milaim Zeka janë “përplasur” në lidhje me vendimin e rritjes së pagave të zyrtarëve të lartë që pritet që miratohet ditën e nesërme.

Zeka është shprehur se deputetët e Shqipërisë krahasuar me të Kosovës, janë si mbretër.

Advertisements

Ervin Bushati: E dini ju që politikanët tanë paguhen më pak se në Kosovë?

Milaim Zeka: E dini që privilegjet që kanë deputetët e Shqipërisë, nuk i kanë të Kosovës? Këta janë si mbretër. Deputeti i Shqipërisë në krahasim me të Kosovës jeton si mbret. Ne s’kemi as makina, as shoferë.

Advertisements

Ervin Bushati: Dhe ne s’kemi, as makinë, as shofer, as sekretar, as zyrë.

Artikulli paraprakShqipëria humbi gjyqin me Becchettin, Apeli në Bruksel bllokon 65 milionë euro të Albcontrol, pritet t’i kalojnë biznesmenit
Artikulli tjetërTrupi i saj nuk gjendet, italiani pranon vrasjen e shqiptares Sibora: E kam murorsur