Në hall të madh, Keisi Medini tregon frikën e saj ‘të madhe’ dhe për këtë fajtor është Sabiani

Keisi Medini ka rrëfyer një ndër “problemet” më të mëdha të saj.

Advertisements

Në një intervistë për moderatoren Roza Lati, ajo ka treguar se djemtë nuk e ftojnë për kafe pasi kanë frikë nga babai saj, Sabjan Mejdini.

Advertisements

Me tone humoristike, Keisi tha se me sa duket mund të ngelet edhe pa martuar.

“Kush vjen të bëjë ftesë për kafe. Kanë frikë Sabjanin. Më duket do ngelim pa martuar,” tha ajo.