Me flokët me balluke, zbulohet motra “binjake” e Bora Zemanit (Foto)

Thonë që shoqet e ngushta marrin hije me njëra-tjetrën, por Bora Zemani dhe Semi Jaupaj janë bërë binjake fare.

Advertisements

Ky model me baluke që Bora ka bërë së fundmi e ka bërë shumë të ngjashme me shoqen e saj të ngushtë Semin, e cila e ka këtë model pjesë të jetës së saj.Të dyja vajzat po vijojnë gjithashtu me projektet e tyre,

Advertisements

Bora me televizionin ndërsa Semi ka publikuar edhe këngën e saj të re, “Autostradë”.