Luizi heq dorë nga noteria, i ndryshon aktivitetin e tij kompanisë, ja biznesi që do të drejtojë

Duket se pas daljet nga Big Brother Vip albania, Luiz Ejlli përpos projekteve muzikore, ka hapur edhe një kompani për produksioni televizive dhe në fushën e argëtimit.

Advertisements

Sipas një ekstrakti nga QKB, thuhet se Ejlli ka likuiduar detyrimet që kishte ndaj përmbaruesve dhe bankave nga vitit 2019, ku i ishte sekuestruar ky biznes.

Advertisements

Ndërkohë në datë 21 prill 2022 i është hequr sekuestro, ndërsa më 23 maj në 2023, ai i ka ndryshuar veprimtarinë e saj në QKB.

“Prodhim i produksioneve televizive, spote, konkurse muzikore, festivale apo aktiviteve te zhanerve te ndryshme artistike, sportive, etj.

Organizime masive eventesh, koncerte indoor outdoor, promovim aktivitetesh dhe biznese private ne media visive dhe ne media sociale, kengetar, solist, realizim klipesh, artist, imazh etj.” – thuhet në dokumentin e QKB-së.

Detaje

Numri i ceshtjes: CN-118624-05-23

Arsyet e hapjes se ceshtjes: Ndryshim objekti veprimtarie.
E-Mail ishte (“”) u be (“[email protected]”)
Objekti ishte (“Noter.”) u be (“Sherbime marketingu dhe
telemarketingu; Prodhim i produksioneve televizive, spote, konkurse muzikore,
festivale apo aktiviteve te zhanerve te ndryshme artistike, sportive, etj. Organizime
masive eventesh, koncerte indoor outdoor, promovim aktivitetesh dhe biznese private
ne media visive dhe ne media sociale, kengetar, solist, realizim klipesh, artist, imazh
etj.”)

Pas
Paradite diell, pasdite shi/ Mbeten të