Kursi i këmbimit për ditën e sotme, ja çfarë po ndodh me monedhat e huaja

Sot, më 29 maj 2023, dollari amerikan blihet me 102.7 lekë dhe shitet me 103.5 lekë.

Advertisements

Euro blihet me 110.3 lekë dhe shitet 111 lekë.

Advertisements

Paundi britanik sot blihet me 126.5 lekë dhe shitet me 127.6 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 113 lekë, ndërsa në shitje me 114 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 75.2 lekë dhe në shitje me 77 lekë.