“Çmendet” moti, breshër dhe stuhi në Tiranë

Një ditë e nisur me diell, por që rezultoi të mos përfundonte e tillë.

Advertisements

Një furtunë shiu para pak minutash është shndërruar në një stuhi breshëri në kryeqytet.

Advertisements

Reshjet e dendura të shiut kanë sjellë probleme në rrugë në lidhje me lëvizjen e njerëzve dhe mjeteve.

Deri tani nuk kemi një informacion të saktë nëse ka dëme të shkaktuara.