Bled Mane del nga vetja, përdor fjalor banal kundrejt Nitës: Na… (Video)

Përballja e Bledi Manes dhe Nita Latifit ditën e sotme në “E diel” ka degarduar edhe në një fjalor banal.

Advertisements

I irrituar në lidhje me reagimet e Nitës, Bledi është shprehur se Nita tashmë duhet të rritet.

Advertisements

Bledi Mane: Po unë që marr 30 kërcënime në orë nga Kosova, çfarë duhet të bëj. Po boll o se lam nam, Nita ik puno, lëri këto tani. E ta dish për nder… Na fal por na eksperiencat, masterat, gazetarinë.

Ajo del çdo ditë në intervista, s’i kemi thënë gjë. Rritu o goce rritu!

Nita Latifi: Bledi po shpif…