‘Ajo vetëm seks di të bëjë, asgjë tjetër’, Lindita reagon ndaj Çimit: Ne vetëm jemi puthur

Çimi dhe Lindita, dy konkurrentët e “Përputhen +40” kanë dhënë një intervistë për “Shqipëria live” ku kanë treguar më shumë për marrëdhënien e tyre.

Advertisements

Në një moment moderatori Arjon Muça e pyeti Çimin për pikturat nudo që mbante në dhomë dhe ai tregoi se ia ka dhuruar Lindita.

Advertisements

“Pikturon vetë Lindita?”, e pyeti Arjoni. “Jo, ish-gruja dinte të pikturonte. Lindia vetëm seks di të bëjë, s’di të bëjë gjë tjetër”, u përgjigj Çimi duke shkaktuar të qeshura.

Megjithatë Lindita e mohoi që marrëdhënia e tyre ka shkuar përtej puthjes.

“Vetëm jemi puthur”, tha ajo.