A do jetë Maestro pjesë e filmit ku luan Olta & Luizi? Çudit me përgjigjen ish-banori i BBV

Luizi dhe Olta thuhet se do të marrin pjesë në një film, i cili do të xhirohet së shpejti.

Advertisements

I pyetur nëse edhe ai do të jetë pjesë e tij, Armaldo Kllogjeri ka mohuar të ketë rol në atë film.

Advertisements

Armaldo Kllogjeri: Kam dëgjuar që do të bëhet një film ku do të jetë Luizi dhe Olta por unë nuk jam.

Romeo: Kam dëgjuar se ke filluar të dublosh filma për të rritur?

Armaldo Kllogjeri: Jo nuk është e vërtetë.