Nga dita e premte deri në përfundim të sezonit veror do të ketë devijim të përkohshëm të trafikut për mjetet e rënda në aksin rrugor Thumanë-Fushë Krujë-Kamëz.

Autoriteti Rrugor Shqiptar do të bëhet një devijim i përkohshëm i qarkullimit të kamionëve me peshë mbi 7.5 T nga Fushë Mamurrasi në kryqëzimin e Luzit.

Advertisements

Gjithashtu ARRSH sqaron se devijimi do të fillojë ditën e premte datë 19.05.2023, përgjatë orarit 06:00–20:00 dhe do të vazhdojë deri në përfundim të sezonit veror.

“Janë marrë të gjitha masat sipas Planit të Menaxhimit të Trafikut, si dhe për vendosjen e sinjalistikës provizore për të orientuar përdoruesit e rrugës. Autoriteti Rrugor Shqiptar kërkon mirëkuptimin e drejtuesve të mjeteve lidhur me këtë devijim”, thuhet në njoftimin e ARRSH.

Advertisements