Partia Socialdemokrate e drejtuar nga Tom Doshi ka qenë vendimtare në këto zgjedhje lokale, jo vetëm në garën për kryetar bashkie, si në rastin e Shkodrës, por jo vetëm, por edhe për këshillat.

Procesi është ende në numërimi e sipër në shumë bashki dhe rezulton se deri tani PSD ka 88 këshilltarë. Në katër bashki kryeson.

Advertisements

Në Shkodër ka 12, por edhe në shumë bashki të tjera është vendimtar për formimin e qeverive lokale. Më poshtë, lista me bashkitë ku ka marrë këshilltarë PSD e riorganizuar nga Tom Doshi.

Këshilltarët që ka marrë deri tani PSD;

Advertisements

Shkodër 12 këshilltarë

Has 2

Fushë Arrëz 3 – Kryeson

Vaun e Dejës 11- Kryeson

Lezhë 9 -Kryeson

Mirditë 4 -Kryeson

Dibër 4

Mat 3

Krujë 3

Durrës 1

Bulqizë 1

Librazhd 1

Tiranë 3

Elbasan 1

Shijak 1

Kavajë 2

Rrogozhinë 2

Përrenjas 3

Cërrik 1

Kuçovë 1

Gramsh 1

Lushnje 2

Dimal 1

Selenicë 2

Himarë 1

Delvinë 3

Finiq 1

Tepelenë 1

Përmet 2

Korçë 1

Maliq 2

Pustec 1

Këlcyrë 1

Gjirokastër 1

/5pyetjet.al