Fotografia e mësipërme është një copë letër bakalli e dhënë nga një dyqan i kompanisë celulare “ONE Albania”.

Përpos skandaleve të ditëve të fundit që i ka denoncuar Newsbomb.al, tashmë kompania në fjalë nuk lëshon as kupon tatimor për shkak të dështimit të sistemeve të saj.

Advertisements

Siç shihet, një qytetar që ka bërë një rimbushje prej 200 lekësh ditët e fundit, në vend të kuponit tatimor ka marrë këtë letër,

e cila është me vulën e dyqanit të “ONE Albania” që e ka lëshuar.

Advertisements

Për të garantuar të drejtën e denoncuesit për të mbetur anonim, numri dhe të dhënat e datës në këtë faturë të lëshuar me dorë janë censuruar, por viti jo, për të vërtetuar se ajo është lëshuar ditët e fundit.

Advertisements

Artikulli paraprakKrimi brenda familjes Sinani në Shkozë, 37-vjeçarja u vra në dhomën e gjumit, pranë kishte vajzën 2-vjeçare
Artikulli tjetërKunata po flinte me djalin 2 vjeç, Roland Sinani e qëlloi për vdekje dhe doli para shtëpisë, shtiu dy herë në ajër dhe më pas u vetëvra