Në prag të zgjedhjeve lokale eshte zhvilluar një sondazh me qytetarët e Bashkisë së Durrësit, ku në sondazhet fillestare qytetarët janë përgjigjur mbi jetesën në Shqipëri dhe se sa të kënaqur janë qytetarët mbi nivelin e jetesës dhe ata që qeverisin.

20.4% e qytetarëve të Durrësit mendojnë se jetesa në Shqipëri gjatë viteve në vijim do të bëhet më mirë e ndërsa 15.8% do të përmirësohet.

Advertisements

Nga ana tjetër janë 68.3 e të anketuarve që mendojnë se situata do të mbetet e njëjtë siç është.

Advertisements

Intervistat janë kryera per periudhen 20 mars -2 prill. Nga 2487 persona që janë marrë në pyetje, vetëm 811 prej tyre kanë dhënë përgjigje të plota ndërsa pjesa tjetër ishte e pavlefshme. Sa i takon marzhit të gabimit në këto intervista është 2.2 përqind ndërsa metodologjia e përdorur është me anë të telefonatave dhe nëpërmjet webit.

Artikulli paraprakFlini keq dhe orar pa orar, këto janë 11 këshilla për një gjumë sa më të shëndetshëm
Artikulli tjetërNuk ka ndodhur kurrë më parë në historinë e Big Brotherit, ja çfarë pritet ti ndodhë sonte Luizit