Në një lidhje direkte me “Shqipëria Live”, ka qenë hoxha Dritan Beqiri nga Lushnja, i cili është bërë viral për një sërë shpjegimesh dhe informacionesh që i jep publikut, por edhe për disa fenomene që ai i lufton, siç është për shembull magjia.

Një ndër format e magjisë është ajo me vezë dhe hoxha tregon publikisht simptomat që kjo magji jep tek njerëzit.

Advertisements

Hoxha: Më e përhapura është magjia me vezë. Kjo magji jep këto simptoma të përgjithshme: Dhimbje mbas koke të përhershme dhe kjo dhimbje theksohet më shumë në perëndimin e diellit dhe gjatë mbrëmjes. Më pas ka një dhimbje mes shpatullave, dhimbje mesi, ka ngrirje të damarëve të qafës, ka shtrëngim në gjoks, ka dhimbje në zemër, jep dhimbje në stomak, jep dhe fryrje të anëve të barkut dhe gazra zakonisht.

Erjona Rusi: Dhimbje që nuk largohen duke pirë, le të themi Paracetamol?

Advertisements

Hoxha: Absolutisht jo, pikërisht kjo është e veçanta e magjisë sepse nuk arrin mjekësia ta përcaktojë qartë se çfarë diagnoze ka. Pasi përdor medikamentet, personi përsëri i vuan të njëjtat simptoma.

Artikulli paraprakE papritur! Çfarë po ndodh me euron, afrohet përsëri nivelit minimal historik
Artikulli tjetërAksident i rëndë në vend! Përplaset furgoni me nxënës, raportohet për disa të plagosur