Banorët do mund të zgjedhin sot liderin e shtëpisë, por me një formulë të re.

Kandidatët që dëshirojnë të fitojnë statusin e liderit, do të kenë 30 minuta në dispozicion që të përgatisin platformën e tyre se çfarë ata ofrojnë e përse duhet të zgjidhen lider të shtëpisë.

Advertisements

Secili do të ketë kohën e tij për të mbajtur fjalimin përkatës, përballë të gjithë banorëve.

Advertisements

Pas secilit fjalim, banorët do të kenë mundësinë të votojnë liderin në mënyrë të fshehtë, duke hedhur votën e vetë në kutinë që ndodhet në dhomën e rrëfimit.

Artikulli paraprak“Koha të flisni më hapur me partnerin”/ Do të habiteni se çfarë parashikojnë shenjat e zodiakut për nesër, 7 prill 2023
Artikulli tjetërOlta Gixhari dhe Armaldo Kllogjeri takohen jashtë shtëpisë së “BBV2”!(Video)