Jo vetëm Luizi! Edhe Kejsi merr mesazh nga e ëma në BBV dhe shpërthen në lot

Ditën e sotme banorët janë ulur në dhomën e ndjenjes për të lexuar mesazhet nga publiku përmes “Big Love”.

Advertisements

Ditën e sotme mes shumë mesazheve nga mbështetësit e tyre, disa ishin shumë më të veçantë, përveç Luizit edhe Keisi mori një mesazh nga mami i saj, i cili e ka përlotur atë, por edhe Sabianin.

Advertisements

“Të dua pafund jeta ime, Novara”, ishte mesazhi.