Që prej daljes në nominim të treshes Luiz, Kristi, Armaldo, banorët kanë diskutuar në lidhje me lojën që përdori këngëtari për t’i dërguar në televotim.

Ndërsa ndodheshin në ambientin e jashtëm të shtëpisë, Olta dhe Luizi në prani të Armaldos kanë folur për mundësinë e largimit të tij.

Advertisements

Olta: Të ndodhi largqoftë që të dalë Maestro nga shpia,

Luizi: Del edhe ti a?

Advertisements

Olta: …jo ty do të të bjerë pika. Po tinuk do të përmbahesh dot.

Luizi: Ja këtu do jemi

Olta: Unë nuk e di se ça do të bësh ti, që të shfajsohesh nga nominimi i tij.

Luizi: Unë do të knoj

Olta: Unë do të të masakroj,

Luizi: Unë do këndoj