Luizi duket se është i betuar për të marrë hak ndaj çdo konkurrenti që ka ofenduar Kiarën apo ka dashur ta dëmtojë në lojë. Këngëtari si fillim e bëri kundrejt Armaldos dhe Kristit.

Ai i futi me qëllm në tualet duke shkelur një nga rregullat kryesor dhe si psojë ata janë në nominim.

Advertisements

Luizi po ashtu nuk harron dhe ofendimin që Amosi i bëri Kiarës.

‘Të është thënë një fjalë nga një banor që nuk është më këtu. Fjalë shumë e rëndë që më ka prekur dhe ka më shumë se dy muaj. Kur të dal jashtë do e kthej përgjigjen. Dua të tregoj që unë nuk harroj’– u shpreh konkurrenti.

Advertisements

Kujtojmë se Amosi i tha Luizit krisu ti dhe ajo putana jote. Pas daljes aktori kërkoi falje publikisht megjithatë ai nuk është në djeni për këtë gjë.