Ditën e sotshme banorët e BB VIP kanë marrë mesazhe nga ndjeksit e tyre. Por një nga më të veçantët ka qenë ai i bashkërshortit të Olta Gixharit.

“Je dhurata ime më e bukur! Të kam jetën time dhe vdes për ty! Dhe boll me ftesa për Valencia se skemi hotel.

Advertisements

Dhe thuaji Luizit të nisi gocën se nuk dilni nga aty pa ardh dita të futet dhe Amari! Të puth shumë. Dori”- shkruan ai.

Mesazh ky që duket se e ka bërë me krahë Oltën!

Advertisements

VIDEO