Kur të gjithë po prisnin që në zarfin e zi që shkoi ditën sotme në BBV të ishin të shkruar emrat e Oltës dhe Qetsorit, BBV surprizon.

Dënimi erdhi për Luizin, Maestron dhe Kristin. Të tre janë futur për disa sekonda në banjon e shtëpisë dhe për këtë Vëllai i madh ka vendosur ti dërgojë në televotim.

Advertisements

Ndërkohë që prej ditësh, Olta dhe Qetsori flasin pa u shqetësuar për nominimet dhe gjithashtu dhe informacion nga jashtë, pranda kjo ishte dhe arsyeja që vetë aktorja dyshoi se zarfi i zi

Advertisements