Ditën e hënë të 13 marsit territori i vendit pritet të ndikohet nga kushte atmosferike të qëndrueshme.

Nuk priten reshje në të gjitha qarqet.

Advertisements

Era pritet të fryjë e lehtë deri mesatare, për momente të shkurtra deri e fortë, kryesisht në bregdet dhe në zonat malore.

Advertisements

Temperaturat parashikohen: në zona malore -1 deri në 9°C, në zona e ulëta 5 deri në 16 °C, në zona bregdetare 7 deri në 17°C.