Këmbimi valutor i ditës së sotme, e hëna nis me

Monedha e eurozonës shitet sot me 116.2 lekë.

Advertisements

Dollari amerikan këmbehet me 108.8 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 131.2 lekëve.

Advertisements

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 82 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 117.5 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.82 lekë.