Biznesmeni Fisnik Syla i është përgjigjur akuzave të Fjolla Morinës.

Fjolla “live” në Instagram tha se arma që u gjet në çantën e saj në Morinë ishte e ish-partnerit të saj dhe se Fisnik Syla ia kishte futurenë çantë.

Advertisements

Syla në një video dëgjohet teksa thhotë se nuk do të fjalë për njerëz që nuk kanë respekt as për familjen, teksa Fjollën e quan “psikopate dhe drogaxhie”.

“O njerëz dëgjoni, s’kam ça me fol për atë njeri. Një njeri që e shan nënën e vetë, vëllain e vetë, ul familjen e vetë, për mua nuk është njeri. S’ja vlen me fol. Me një njeri psikopat, drogaxhi, nuk fol dhe nuk merrem me të. S’ja vlen të flas për të dhe mos bëni më pyetje.”, tha Syla.

Advertisements