Luizi dhe Armaldo urinuan në oborr, në momentin që ata po kryenin sfidën e rezistencës. Ky veprim, irritoi në masë Amosin, i cili përdori fjalë të ulëta, të tipit, shtazë..

Ai i tha Luizit dhe Armaldos se ky veprim është veprim shtazarak, pasi nuk mund të bësh një gjë të tillë përpara 5 milionë shqiptarëve, aq me tepër kur je VIP.

Advertisements

Komenti i Amosit acaroi Efin, e cila debatoi për disa minuta me të. Efi tha se ai është askushi që të gjykojë se çfarë bëjnë të tjerët, e aq më tepër t’i cilësoi ata si shtazë.

Sipas saj, çdo kush e dinë vetë sesi përfqasëon veten e tij, brenda shtëpisë.

Advertisements

Artikulli paraprakFiton lojën me “inteligjencën” e saj pasi në shkoll ka pasur mesatare të lartë, Dea Mishel: Kosova në kufi me Greqinë, Skënderbeu lindi 67 vite më parë
Artikulli tjetërHoroskopi për ditën e nesërme, 4 shkurt 2023