“Pse a je l*zbike ti?” Banorja nuk kursehet me këngëtaren: Nuk më tërheq fare…

Përplasjet sonte nuk kanë pasur të ndalur, ndërsa një e tillë veç se në mënyrë më “diplomatike” ka ndodhur edhe në mes të Melisës dhe Xhulit.

Advertisements

Derisa kjo e fundit po vallëzonte, Melisa i ka kërkuar autograf, dhe jo vetëm.

Advertisements

Ajo i ka thënë Xhulit se nuk është tip i femrave të saj.

“Ti je Big Xhuli, a do të ma japësh një autograf? Nuk më tërheq fare zero, femrat si ty nuk më tërheqin”, i ka thënë Melisa pos tjerash.

Ndërkaq, Xhuli ia ka kthyer duke i thënë – “Pse a je lezbike ti?”.