Debate të forta në shtëpi, Luizi “shigjeton” Kristin: Je frikacak apo lepur?

Luizi e pyeti Tean, nëse ajo mendon se Armaldo, Kristi dhe Olta janë frikacakë.

Advertisements

Kjo pyetje acaroi Kristin, i cili i tha Luizit se frikacaku më i madh në shtëpi është ai. Ky i fundit madje e cilësoi treshen Olta-Kristi-Armaldo, si “lepuj”.

Advertisements

Ky term krijoi debat mes Luizit e Kristit. Ai i tha Luizit që atë fjalë të mos e përmendi më.

Kristi i tha Luizit të tregojë respekt dhe të mos e banalizojnë bisedën. Por, sipas Luizit, termi “lepur” nuk tregon banalitet.