Një përplasje tjetër ka ndodhur këtë herë mes Kristit dhe Oltës. Kjo e fundit u shpreh se mendonte që Kristi do të votonte Mastron për lider.

Kristi i tha se ajo gjithmonë mendon se ai ka të njejtin mendim me të.

Advertisements

Ai e quajti Oltën ego-maniake dhe se po kalonte limitet.

Por Olta ka zgjedhur të largohet duke i thënë se nuk do i’a jepte kënaqësinë e një debati.

Advertisements