Cristiano Ronaldo pas transferimit tek Al-Nassr tashmë po jeton në kryeqytetin e Arabisë Saudite, Riad. Aty janë gati 7.6 milionë njerëz jetojnë dhe për këtë arsye shpeshherë krijohet trafik.

Ylli portugez nuk i ka respektuar rregullat e trafikut, duke anashkaluar turmën dhe kaluar mbi një pjesë trotuari.

Advertisements

Personat që kanë qenë në makinat e tjera janë indinjuar pas kësaj lëvizje arrogante të CR7-ës dhe personi që e ka filmuar është shprehur:

“Në trotuar ecën një legjendë. Shpresoj ta arrestojnë sa më shpejt!”, bërtiti i zhgënjyer një qytetar i Riadit.

Advertisements