Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimeve të Transportit Rrugor, Blendi Gonxhe sqaroi se nuk është rritur çmimi për marrjen e patentave por përmirësohet cilësia e autoshkollave. I ftuar në emisionin “Bardh a Zi” në Abc Neqws, Gonxhe theksoi se synojnë që të luftojnë fiktivitetin në tregun e autoshkollave.

Ai theksoi se nëse më parë qytetarët kanë paguar më pak, do të thotë se nuk kanë kryer programin e plotë të kursit. Gonxhe shtoi se bëhet fjalë për të njëjtin program prej vitesh.

Advertisements

“Është një program që ka qenë vite përpara por kemi prova që nuk është zbatuar. Kemi një problem se pse është qytetari është bërë palë.

Qytetari firmos për pjesëmarrje fiktive në seancat e teorisë dhe praktikës dhe është e pamundur që të verifikosh në rast se qytetari për hir të një çmimi në thonjëza të lirë, për hir të një shërbimi të munguar kur nuk ka qenë, nuk mund të dalë me pretendimin se ka qenë çmimi i lirë dhe po e rrisim sot. Jo ke marrë një çmim të një shërbimi të munguar.”, tha ai.

Advertisements