Kiara dhe Luizi kanë biseduar ditën e djeshme për faktin se ajo përton të hajë bukë.

Ndërsa shprehet se e vetmja gjë që e bën pa përtesë është të pijë kafe.

Advertisements

Kiara: “Shumë prodecura, kjo ngrënia. Vetëm kafe s’përtoj unë të pi”

Advertisements

Luizi: “Ishalla s’përton dhe për naj gjë tjetër”

Kiara: “Varet me raste, për çfarë po thoje? Për punët e shtëpisë besoj…”

Luizi: “Punë shtëpie është edhe ajo”