Të reja ngjarje priten të ndodhin brenda shtëpisë më të famshme në Shqipërisë.

Një zarf i bardhë ka surprizuar banorët ditën e sotme, të cilët e hapën me padurim për të parë se çfarë shkruhej në të.

Advertisements

Pasi e hapën, ata zbuluan paktin e vënë nga Vëllai i Madh se nëse banorët pranonin të flinin një natë jashtë, një surprizë do vinte për Tanin.

Banorët pranuan menjëherë bastin e vendosur nga Vëllai i Madh.

Advertisements

Të shohim sa do e realizojnë dhe çfarë surprize do ketë për Tanin.