Ngacmimet mes Keisit dhe Kristit, kaluan në një tjetër “nivel”. Kristit mesa duket nuk i mjaftojnë ngacmimet dhe puthjet në dhomën e ndjenjes, në atë të gjumit, apo në oborr.

Teksa Keisi ishte futur për të bërë dush, Kristi hapi kabinën dhe u fut brenda duke i dhuruar puthje. Dyshja po afrohet gjithnjë e më shumë me njëri-tjetrin.

Advertisements

Probabilieteti nuk është i vogël që ata të jenë çifti i radhës i krijuar brenda në shtëpi e ta vazhdojnë atë edhe jashtë spektaklit.

Edhe opionionistët e Big Brother Vip e kanë mbështetur çiftin dhe i kanë sugjeruar banorëve të mos ndërhynë në marrëdhënien e tyre.

Advertisements