Meqenëse u bë e njohur se Gerard Pique ishte i përfshirë romantikisht me Clara Chia, të dy kanë qenë në qendër të vëmendjes së mediave.

Së pari ata folën për mënyrën se si dhe kur u takuan, ndërsa pak nga pak treguan dashurinë e tyre në publik. Por më pas erdhi kënga e Shakira me Bizarrap, e cila i solli të dy përsëri në qendër të vëmendjes.

Advertisements

Dhe vetëm kur dukej se ujërat ishin qetësuar, Pique dhe Clara Chia janë rikthyer si tituj lajmesh. Duket se është shumë e ndërlikuar që ata t’i mbajnë marrëdhëniet e tyre natyrshëm. Një video është ngarkuar në Tiktok, në të cilën ish-lojtari i Barcelonës dhe e dashura e tij dyshohet se u dëbuan nga një restorant japonez në Katalonjë.

Advertisements