Mbëmjen e sotme, si rrallë herë Luizi ka folur për veten dhe familjen.

Advertisements

Ai është parë mëngjeseve të ditëve të fundit ai është parë duke qarë dhe Arbana e ka pyetur se cili ka qenë motivi.

Ai u shpreh se ndodh për shkak të këngës Apologize.

Advertisements

“Apologize është kënga e vetme moderne që babai i kishte qejf. Jam vetëm në mëngjes dhe qaj, nuk ka asnjë lidhje me lojën”, tha ai.

Më pasi ai mori dhe një letër nga nëna, e cila e përloti me fjalët që kishte shkruar dhe i premtoi se pasi të dalë do të jetë gjthmonë pranë saj.