Bledi: Nëse do kisha hyrë ne 24 dhjetor, do ishte një konkurrencë e fortë Bledi-Luiz.

Advertisements

Një lojë më me rregulla. Nuk do lejoja as bullizëm as fyerje. I çova të gjithë te starti. Janë të gjithë atje ku duhet. Tani duhet të ecin të tregojnë veten.Situatat këto javë kanë ndryshuar. Pashë një Luiz që kercenonte më pak. Unë doja të debatoja me ta si personazhe.

Ishte një lloj pabesie nga ana e Oltës që isha në këtë nominim me Kiarën dhe Luizin. Duke menduar që Kiara sfumon sjellljen e Luizit.

Advertisements

Unë nëse do të rrija, do isha shumë agresiv si dikur në fakultet. Jam fëmija i vogël, trazovaç që nuk ka bërë kurrë punë në shtëpi. Nuk doja të nxirrja anën time të keqe aty.