Ditën e djeshme në Tropojë janë shkrumbuar nga flakët dy banesa.

Njëra prej shtëpive ndodhej në fshatin Luzhë, Njësia Administrative Llugaj dhe një në fshatin Margegaj.

Advertisements

Banesa në fshatin Luzhë është djegur plotësisht kurse banesa në fshatin Margegaj pjesërisht.

Advertisements

Sipas burimeve raportohen persona të lënduar lehtë kurse dëmet materiale janë të shumta.