Deti në Vlorë është tërhequr disa metra, duke dalë një sipërfaqe rëre.

Kjo është një situatë e cila përsëritet rrallë por që lidhet dhe me kushtet e motit.

Advertisements

Është një pamje, e cila nuk e shikojmë shpesh ne bregdetin e Vlorës, ndaj duket si fenomen i pa zakontë.