Gazetari Bledi Mane ka shprehur se dëshiron të largohet nga Big Brother. Ai ka shprehur vullnetin e tij të lirë për të dalë dhe e ka cilësuar si dhuratë ndaj Kiarës, duke argumentuar se nuk do ta ndajë nga Luizi.

Advertisements

Kujtojmë se Bledi ishte në nominim me Kiarën dhe Luizin.

Gjithashtu ai tha se nëse qëndrimi i tij në shtëpi vazhdon do të jetë i pamëshirshëm ndaj “bërthamës” së shtëpisë.

Advertisements

Si përfundim, ai u largua.