Kristi dhe Keisi duken gjithnjë e më të afërt, dhe sot ata janë bërë pjesë e një shakaje bashkë me çiftin Luiz-Kiara.

Luizi po i mësonte taktikat se si të arrinte të puthte Keisin duke e demonstruar te Kiara.

Advertisements

Luizi: Shiko i vë gishtin kështu në buzë

Kristi: Po kjo nuk e hap…

Advertisements

Luizi: Pastaj e rrëshqet dorën tek veshi

Kristi: Po ç’janë këto taktika që mëson ky

Luizi: E ke teknikë të sigurtë, do kesh besimin e saj