Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 107.5 lekë dhe do të shitet me 108.3 lekë.

Euro do të blihet me 115 lekë dhe do të shitet me 115.6 lekë.

Advertisements

Ndërsa paundi britanik sot do të blihet me 129 lekë dhe do të shitet me 130.1 lekë.

Advertisements