Vendi ynë ditën e sotme do të jetë nën ndikim të kushteve atmosferike të qendrueshme. Orët me diell do të mbizotërojnë në pjesën më të madhe të vendit, vranësirat pritet të jenë të pakta kalimtare përgjatë relieveve malore në orët e mesditës.

Era do të jetë nga veriperëndimi-jugperëndimi me shpejtësi mesatare deri në 6m/sek. Valëzimi në detet Adriatik dhe Jonë do të jetë i forcës 1 ballë.

Advertisements

Temperaturat parashikohen:

në zona malore 3 deri 17°C

Advertisements

në zona e ulëta 4 deri 20°C

në zona bregdetare 7 deri 20°C