Njerëzit kanë vrapuar në rrugë dhe oborre duke u larguar nga banesat, e të tjerë janë munduar të qetësojnë të afërmit.

Autoritetet kanë nxjerrë ekipe patrullimi në terren për të parë nëse ka pasur pasoja në njerëz dhe kanë bërë thirrje që qytetarët të qëndrojnë larg objekteve.

Advertisements

Kujtojmë se lëkundjet vijojnë prej dy javësh, ndërkohë që tërmeti i mbrëmjes së sotme ishte më i forti pas atyre 7.7 dhe 7.9 të së hënës së 6 shkurtit.