Personi që shikoni në foto është 48-vjeçari që u gjet i vdekur në një përrrua në Bërxullë.

Ai është identifikuar si Elton Tahiri.

Advertisements

Pas kqyrjes paraprake mësohet se në trupin e 48-vjeçarit është konstatuar një shenjë gërvishtjeje.

Kjo gjë ka shtuar dyshimet dhe ekspertët mjekoligjorë kanë nisur ekzaminimet e detajuara.

Advertisements

Tahiri rezulton se është edhe përdorues h eroine, ndaj pritet ekspertiza për të hedhur dritë mbi shkaqet e vdekjes së tij.