Që pas leximit të zarfit ku banorët kishin mundësi shkëmbimi, Olta Gixhari ka shprehur shqetësim.

Sipas saj, Luiz Ejlli ka negociuar për ardhjen e atij zarfi dhe kjo nuk është e drejtë. Aktorja tha se të gjithë mund të negociojnë jo vetëm këngëtari, ose të kryejnë dënimin që i është caktuar.

Advertisements

Olta: Unë tani jam shumë e shqetësuar. Nuk e ke idenë sa po e ruaj qetësinë.

Armaldo: Po mirë moj, nuk ke pse shqetësohesh, se nuk të ka ndodhur gjë, as ty e as mua

Advertisements

Olta: Po ndihem e pavlerë. Kaq.

Armaldo: Po mund të jetë loja e këtij

Luizi: Mos vallë je e pavlerë në këtë lojë? Seriozisht

Armaldo: Po pse moj ndihesh e pavlerë? Unë nuk kam pse të ndihem i pavlerë kur ai bën një lojë, nuk e kuptoj

Luizi: Unë hedh një gurë, ti shkon e zhytesh aty, ça të them unë

Maestro: Pse duhet të jesh e bindur se ke të drejtë?

Olta: Maestro nuk po përpiqem të të mbush mendjen. Kaq. Ti ke mendimin tënd, unë kam mendimin tim.

Luizi: Ti duhet me ia mbush mendjen vetes njëherë, pastaj të tjerëve

Olta: Nuk po përpiqem t’ja mbush mendjen askujt