Pas debateve në dhomën ku ndodhen të dënuarit e Big Brother Vip duket se ka rëne heshtja.
Në këtë dhomë ndodhën disa nga banorët të cilët janë më të përfolurit dhe që shpesh janë pjesë e debateve për shkak të situatave të krijuara.

Zakonisht kur Luizi, Olta, Kristi dhe Maestro janë në një dhomë nuk ka qetësi pasi gjithmonë ka diçka për të biseduar.

Advertisements

Por kësaj here duket se Luizi ka vendosur të ndryshojë strategji duke mos folur dhe duke mos iu përgjigjur askujt.

Në një moment Maestro i thotë Luizit se nëse ka vendosur të mos flasë dhe ai thjesht e injoron pa folur fare.

Advertisements

Situata vazhdon kështu deri në fund të videos ku dëgjohet vetëm biseda e Maestros dhe Oltës të cilët po gatuajnë.