Hyrja e Bledit në shtëpi, ka shqetësuar Luizin, i cili që ditën e parë nuk e priti me “këmbën” e mbarë.

Ai i tha Armaldos se ai dhe të tjerët kanë kohë të merren me të vetëm një javë e gjysmë, sepse pas këtij afati kohorë, do i “futet” ai dhe do ja mërzisi këtë vend.

Advertisements

Luizi shtoi se e ka marrë malli që t’i nxjerrë njerëzit jashtë “orbite” dhe se ai do e bëjë Bledin të pendohet që hyri në shtëpinë e Big Brother.

Advertisements