Deri të martën Luizi është i dënuar dhe duhet të qëndrojë në burgun e “Big Brother VIP” së bashku me Oltën, Maestron dhe Kristin. Por ende pa kaluar 24 orë, Kiara ka nisur të ndjejë mungesën e Luizit.

Advertisements

Ajo ka tentuar sot të komunikojë me të përmes murit.

Advertisements

Luizi e ka pyetur nëse e mori malli dhe Kiara iu përgjigj me po. Më pas Maestro i tregoi Kiarës se Luani i saj është i fortë.