Stresi e quan “dreq” Mbresën gjatë bllokut të marketingut përgjatë spektaklit Prime. S

pektakli i sotëm Prime i formatit televiziv Big Brother VIP Kosova ka prodhuar situata edhe gjatë bllokut të marketingut.

Advertisements

Ksisoj, përderisa disa prej banorëve, përfshirë Xhulin, Artanin, Vivien, Mbresën dhe Stresin, ky i fundit është shprehur ashpër karshi Mbresës.

Advertisements